2023 Mobilya Sezonunun Trend Renkleri Nelerdir? | Porto Home
2023 Mobilya Sezonunun Trend Renkleri Nelerdir?

2023 yılında ev dekorasyonunda tercih edilen popüler mobilya renkleri merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.


2023 Mobilya Sezonunun Trend Renkleri Nelerdir? Hayatımızın her alanında bizlere eşlik eden renkler dekorasyon stilleri için de en önemli konulardandır. 2023 yılında ev dekorasyonunda tercih edilen popüler mobilya renkleri merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.

2023 yılında mobilya sezonunda biraz daha doğaya dönüşün ön plana çıktığını görebiliyoruz. Ancak her dekorasyon stiline sahip olan renk çeşitliliğin de olduğunu söylemek mümkündür.

2023 Yılının En Popüler Mobilya Renkleri
Romantik, hareketli ve sade mobilya tarzları için 2023 yılında sizleri binlerce farklı renk çeşitliliği beklemektedir. 2023 yılını en popüler mobilya renkleri listemize göz atabilirsiniz.

Fındık Bej Rengi
Sonbahar ve kış mevsiminde daha çok gördüğümüz fındık bej rengi romantizmin de temsilci olarak kabul edilmektedir. Sıcacık bir renk tonu olan fındık bej rengi ile çok şık ve doğal bir salon ve oturma grubu stili hazırlayabilirsiniz.


Yeşil
2023 ev dekorasyonu denildiği zaman akla ilk gelecek olan renk yeşildir. Hem duvar hem de mobilya dekorasyonunda tercih edilen yeşil ile daha ferah ve aydınlık alanlar oluşturabilirsiniz.

Üstelik yeşil rengini pek çok sıcak renk ile de bir arada kombin yaparak evinizde daha şık ve hareketli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Lapis Mavi Rengi
2023 mobilya sezonunun tren renkleri içerisinde bulunan lapis mavi, mutluluğu ve dinginliği simgelemektedir. Hem ev hem de ofis dekorasyonu için lapis mavi koltuk takımlarını tercih edebilirsiniz.

İç dekorasyonun en göz alıcı rengi olarak tanımlanan lapis mavi rengini evinizin her odasında tercih edebilirsiniz.

Alev Kırmızısı Rengi
Kırmızı aşkın, tutkunun ve enerjinin rengidir. Ev dekorasyonunda koltuk takımlarında alev kırmızısı tercih ederek çok daha çekici bir oda dizaynı hazırlayabilirsiniz.

Kırmızı rengini ev dekorasyonunda kombinlemek için turuncu, toprak tonları veya siyah ile lacivert gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Bal peteği, sarılar ve toprak tonları gibi renkler de 2023 mobilya sezonunun trend renkleri içerisinde yer almaktadır. Masko’da binlerce farklı tren koltuk takımı rengini inceleyebilir ve istediğiniz mobilya tarzı için sevdiğiniz renkleri kullanabilirsiniz.  

SİZİN İÇİN
ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLERİMİZ
Whatsapp Destek Hattı